Praktisch

Reservatie

Om een vakantiewoning te reserveren kunt u het reservatieformulier gebruiken. Wij sturen u dan een contract per mail. Controleer of alle vermelde gegevens kloppen. Door het voorschot over te maken, maakt u de reservering definitief. Het overige bedrag en de waarborg vragen wij 2 weken op voorhand te storten.

Parkeren

Parkeren kunt u langs beide zijden van het gebouw, of voor het gebouw. Wij vragen met aandrang om uw wagen niet achter het gebouw te plaatsen, dit om het comfort van alle bewoners te verzekeren.

tuinmeubilair

Elke woning kan beschikken over voldoende tuinmeubilair, een barbecue, 2 ligstoelen en een parasol. Het meubilair mag naar goeddunken verplaatst worden, maar moet op het einde van het verblijf terug op de oorspronkelijke plaats gezet worden. In de keuken vindt alle materialen voor de barbecue. De afgekoelde (!) kolen mogen in de afvalcontainer bij het afval. Laat de barbecue proper achter voor de volgende gasten!

aankomst- of vertrek uur

Als u het aankomst- of vertrek uur wil wijzigen kan dit enkel na duidelijk overleg met ons.

Kelder

De kelder is gemeenschappelijk en biedt nog enkele voorzieningen:
Ruime fietsberging
Wasmachine (met 2 Euro-munten) en een droogkast
Buitenspeelgoed: kinderfietsjes, tractor, step en rollerskates
Tuinslang
Slee

waarborg

14 dagen na het verblijf wordt uw waarborg teruggestort. Controleer bij de aankomst of alles in orde is, zo-niet kunt u het ons melden op het GSM - nummer.

eindschoonmaak

De eindschoonmaak wordt verzorgd. Van huurders wordt verwacht dat zij alle materialen terug opbergen, de kamers opgeruimd en bezemschoon achterlaten. De keuken en zijn inventaris moet opgeruimd en schoon zijn, let daarbij vooral op kookplaat, koelkast, potten en pannen. Vuilbak en -bakjes dienen leeggemaakt te worden. Er staat een container op het terrein om uw vuilnis in te deponeren. Glascontainers zijn te vinden op het pand van de gemeente dat naast de Gendarmerie ligt.

houtkachel

Woning A, B en D hebben een houtkachel. Geniet van de gezellige warmte die deze u kan bieden. U kunt hout halen achter het bijgebouw om te branden in de kachel. Bij het gebruik van de kachel moet voorzichtigheid in acht genomen worden. Zorg daarom dat er steeds een volwassene in de buurt is bij het aanmaken of bijvullen ervan. Brand geen afval, papier of gevonden boshout in de kachel, dit is schadelijk voor uzelf en de kachel.

Beddengoed

Elk bed heeft een kussen en een dekbed, de tweepersoonsbedden zijn 1.60m breed en hebben een dubbel dekbed (2mx2m). Ook de logeerbedden en de baby-bedjes hebben een kussen en dekbed. Het is verplicht onderlaken, kussensloop en dekbedovertrek te gebruiken. U mag zelf uw beddengoed meebrengen of u kunt het bij ons huren aan € 12,- per persoon, per verblijf.

huisdieren

U hebt een huisdier dat u niet wil achterlaten? Enkel na bespreking met ons kan een goed opgevoed dier mee. Het mag dan enkel op de benedenverdieping vertoeven, niet op de meubels zitten en moet een vlooienband dragen. Buiten wordt het dier steeds aangelijnd en mogen geen uitwerpselen achtergelaten worden in de tuin !! De speelweide is verboden voor honden. Voor het verblijf van een hond vragen wij de vergoeding van €5/nacht. In Gîte D worden geen huisdieren toegelaten.

rookverbod

Binnen mag niet gerookt worden. Het ganse gebouw is beveiligd tegen brand en heeft rookmelders. Laat ook buiten geen peuken achter! Er zijn vuilbakjes voorzien aan de muur.

aansprakelijkheid

De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, ongevallen of schade, welke is ontstaan tijdens het verblijf op zijn terrein, behalve wanneer die het gevolg is van een grove tekortkoming, die hem is aan te rekenen. Het gebruik van de speeltuin is op eigen risico.

Grote groepen

Wenst u met een grote groep te komen en meerdere huisjes te combineren? Daarvoor hebben we aangepaste prijzen. Neem contact met ons op via mail voor de exacte prijs.