La Gendarmerie

La Gendarmerie
vakantiewoningen in een
oude rijkswachtkazerne te chevron

Deze in 1910 opgetrokken rijkswachtkazerne had 5 woningen om rijkswachters te huisvesten. Sinds 1986 is dit gebouw niet meer in dienst van de overheid en hebben de huisjes talloze bewoners gehad. Toen het in 2005 in ons bezit kwam, was het toe aan een grondige opknapbeurt. Vele elementen van het allereerste bouwwerk zijn bewaard gebleven. De charme van vroeger is gebleven maar de inrichting werd aangepast aan de noden van vandaag.

Modern comfort

In 2006 voltooiden we een eerste renovatie. Drie woningen werden ingericht als vakantiewoning voor 6 personen. De woningen werden voorzien van modern comfort, zoals een sauna, (bubbel)bad en wifi, de keukens hebben allen een afwasmachine. In 2023 werden de woningen grondig geïsoleerd.

vakantiewoningen

voor

6 - 26 personen

Groepen tot 26 personen

In 2015 vormden we de 2 laatste woningen om tot een grotere woning. Er kunnen 8 personen slapen. Op vraag van gasten hebben we hier een grote eetplaats voorzien waardoor het mogelijk is om meerdere huisjes te combineren. De keuken is aangepast voor groepen tot 26 personen.

Grote omheinde tuin

Achter het gebouw ligt een 2500 m² grote omheinde tuin. Het is een grote speelweide om te voetballen of te badmintonnen. Voor de kleinsten is er een speeltoestel en een zandbak. Elke gîte heeft zijn eigen terras met voldoende tuinmeubilair en een barbecue.

Kindvriendelijk

Onze gasten komen voor onze kindvriendelijke woningen: baby materiaal is overal aanwezig en er is ook speelgoed voor de kinderen. Buiten kunnen zij heerlijk spelen op de weide of gebruikmaken van het aanwezige rollend materiaal.

voor fietsliefhebbers

Fietsliefhebbers komen voor de talrijke wielerwedstrijden in de streek, mountainbikeroutes en de fietsberging.

rust en comfort

De vele mogelijkheden aan uitstapjes trekt families en groepen aan. Maar evengoed komen koppels hier op zoek naar rust en comfort.

La Gendarmerie

Chevron is één van de 50 kleine gehuchtjes van Stoumont.

Het ligt in de Vallei van de Lienne, tussen de weilanden en de bossen. In deze omgeving wordt het water van Bru opgepompt. De rust is er voelbaar, maar toch zijn de toeristische steden nooit ver weg.

wij hopen dat de woningen en
de omgeving ook u kunnen bekoren.

hartelijk welkom

de vakantiewoningen >reserveren >